Green Power Danmark

En ny brancheforening til fremtidens industri

I 2022 og 2023 var vi med til at lancere en ny brancheforening, som står på skuldrene af opfindergejst og knofedt. I modgang og medvind.
Kunde:

Green Power Danmark

Services:

Kampagne
Kommunikationsstrategi
Filmproduktion
Content og sociale medier

Green Power Denmark er Danmarks nye grønne erhvervsorganisation, som samler Dansk Energi, Wind Denmark og Dansk Solkraft til én af Danmarks største og vigtigste interesseorganisationer. Den repræsenterer hovedparten af dansk elproduktion og arbejder for den grønne omstilling gennem elektrificering – til glæde for danskerne, klimaet og de virksomheder, der leverer fremtidens løsninger.

Bright var bureauet bag, da Green Power Denmark gik i luften med sin første landsdækkende kampagne, hvor aktualiteten blev tydelig for alle, fordi den landede midt i regeringsforhandlingerne og midt i en energikrise, som ramte alle samfundslag.

I modgang og medvind

I nationale krisetider, hvor vi på tværs af samfundslag kan mærke energikrisen, skal man være varsom med at virke, som om man gerne vil have noget fra politikerne eller samfundet. Det vil ofte blive opfattet langt mere konstruktivt, både politisk og i befolkningen, hvis man fokuserer på, hvad man gør for samfundet – i stedet for, hvad samfundet kan gøre for én. Det handler ‘I modgang og medvind’ om.

Vi er gået målrettet efter et bureau, som forstår den politiske og samfundsmæssige kontekst, vi er en del af, og som kan bruge den viden og indsigt til strategisk og kreativ positionering.

Green Power-Prisen

Anerkendelse og gode idéer er svære at prissætte, men så længe vi sætter pris på at anerkende dem, der gør en forskel, så leger Bright gerne med. Derfor var vi glade for at blive spurgt om at lave kommunikationskonceptet, film og statuetten til Danmarks vigtigste pris for den grønne omstilling.

Genial eller grim ælling?

Kig godt efter og væn dig til den. Prisen her er beviset på makuleret dansk flid og opfindergejst. Kobbertråd, solceller og glasfiber fra vindmøllevinger er, hvad denne pris består af. Måske ikke en ny dansk designklassiker, men det den står for er allerede en klassiker, med den største betydning for os alle. Det kan siges ret enkelt, for den illustrerer tre ting:
Fortid, nutid og fremtid.