Vaekstkapital

Danske penge spirer i Europas baghave

Vi har hjulpet Vaekstkapital med at revitalisere deres brand med ny kernefortælling, website, investormateriale, corporate film og PR.
Kunde:

Vaekstkapital

Services:

Kernefortælling
Investormaterialer
Website
Visuel identitet
Corporate film

Vi lever i en verden, hvor tingene forandrer sig hurtigere og hurtigere, og for investorer betyder det både udfordringer og muligheder. Vaekstkapital har siden 1976 udbudt over 190 projekter og faciliteret mere end 30 milliarder kroner til virksomheder og investeringsprojekter på tværs af Europa.


Hos Vaekstkapital får de danske investorer adgang til investeringsmuligheder inden for private equity, vedvarende energi, ejendomme, skov og kreditinvestering. Når investeringsporteføljen varierer fra batterier, der skal muliggøre fremtidens elektrificering af samfundet til et blomstrende boligmarked i Sydøsteuropa, så kræver det også en klar kernefortælling, gode investormaterialer, nyt website, ny corporate film og meget andet.

Men mest af alt handler det om tryghed og troværdighed, for hvem lader du holde dine sparepenge?

Den måde vi kommunikerer til vores investorer, er central, fordi vi skal bygge tillid - på et millisekund - når de ser os første gang, og over tid i vores investeringer sammen. Jeg værdsætter Brights stærke hoveder, når det er kompliceret, og deres rolige hænder, når vi skal have projekterne ud over rampen.

Hvem lader du holde dine sparepenge?

Investering handler om tryghed. Du kan oftest mærke det med det samme; har du tillid til den, der kommer med råd og indsigter i din privatøkonomi? Sidder du overfor en Sælger-Helge med profit for øje eller en langtidsholdbar økonomisk rådgiver, der er interesseret i, at alle tjener penge? Lige meget hvilke situationer vi ender i med vores sparepenge, så handler det om tillid – for man skal ikke overlade sine investeringdrømme til folk, man ikke stoler på.